Od sutra “Pozorište za marku“

pozoriste

Pozorište Prijedor i ove godine organizuje manifestaciju „Pozorište za marku“ u okivru Prijedorskog kulturnog ljeta u kojoj će igrati svojih pet predstava po simboličnoj cijeni ulaznica od po 1 KM.

Direktro Pozorišta Prijedor Zoran Baroš rekao je da je na ovaj način prvi put prijedorsko pozorište u Kulturnom ljetu učestvovalo lani i da je odziv gledalaca bio iznad svih očekivanja.

„Izgleda da ipak jeste do cijene ulaznice“, rekao je Baroš.

Za sutra je najavljena predstava „Rabulizam“ prema tekstu Muhidina Šarića i u režiji Ratka Orozovića, za četvrtak, 23. juna, „Feničanke, materijali“, autorski projekat Darka Cvijetića, a za subotu, 25. juna, „Večera budala“, po tekstu Frensisa Vebera i u režiji Slobodana Perišića.

U nedjelju, 26. juna, Pozorište Prijedor igraće predstavu „Hotel 1948“ po tekstu BorislavaPekića i u režiji Željka Kasapa, a u ponedjeljak, 27. juna, „Prekide“ po tekstu Majkla Kristofera i u režiji Vedrana Marčete.

Sve predstave počinju u 20.00 časova. Blagajna radi svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 časova, a biletarnica dva sata prije svake predstave.

Autor: SRNA

Comments are closed.