Održana revija modnog nakita Drenke Vučićević

Prva revija modnog nakita Drenke Vučićević održana je sinoć u Pozorištu Prijedor. Našim sugrađanima ona je poznata po „Nakitu Ninuškica Nina” – ručno rađenom nakitu koji plijeni pažnju mnogobrojnih Prijedorčanki.

Osim što je decembar mjesec darivanja, za “Nakit Ninuškica Nina” je ovaj mjesec od posebnog značaja.

Kako kaže Drenka prije tri godine baš u ovom mjesecu u njenom stanu urađena je prva minđuša, nakon toga je nastala još jedna i tako u nedogled.

Kada je inspiracija odradila svoje Drenka je imala želju da u svom gradu i to na crvenom tepihu predstavi svoj rad i ono što je čini srećnom. U tome je i uspjela.

-Najveća nagrada za stvaraoca je zadovoljan kupac. Tim motom sam se vodila od samog početka. Srećna sam što sam ostvarila ono što sam zamislila, uz pomoć moje porodice i dragih prijatelja koji su stali uz mene, da predstavim mojim sugrađanima rad koji me ispunjava – rekla je ona.

Drenka je ponosna supruga, majka i baka. Kada je sve izvela na pravi put, iskoristila je vrijeme za sebe i posvetila se onom što je ispunjava – izradi modnog nakita.

“Nakit Ninuškica Nina” za ove tri godine uselio se u skoro svaki grad Bosne i Hercegovine, pa je prošetao do Srbije, Slovenije, Italije, Austrije, Njemačke, Švedske, Meksika, daleke Amerike.

Autor: M.Stegić – Kozarski vjesnik
Foto: Dragan Stojnić Giga

Comments are closed.