Počele glumačke radionice u Pozorištu Prijedor

Radnim dogovorom i upoznavanjem sa zainteresovanim Prijedorčanima, počele su glumačke radionice Pozorišta Prijedor koje će voditi glumac Dean Batoz. „Odlučili smo da Škole glume koje smo do sada radili održavamo svake druge godine. U međuvremenu ćemo svima onima koji žele da nauče osnove glume to omogućiti putem ovih radionica koje će se održavati vikendima“, rekao je Batoz i dodao da se mogu prijaviti svi zainteresovani uzrasta „od 7 do 77 godina“. „Desetak prisutnih na prvom sastanku i još nekoliko njih koji su se prijavili pokazuju da u Prijedoru postoji interesovanje za glumu. Ima tu i onih koji su bili na prethodnim Školama glume i koji žele još nešto naučiti ali tu su i neka nova lica“, rekao je Batoz.
Naredna glumačka radionica biće održana 15. jula od 20:00 časova. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 065/898-164.
Da su prethodne Škole glume bile pravi pogodak, pokazuje i podatak da su dvojica mladih Prijedorčana Srđan Knjeginjić i Boris Tomić, koji su dio Dramskog studija „Živko Desnica“, ušli u uži izbor na ovogodišnjem prijemnom ispitu na Akademiji umjetnosti u Banjaluci-smjer gluma.

Comments are closed.