Prijem i zahvalnice za učesnike Kulturnog ljeta

zahvalnice2

Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić uručio je danas zahvalnice učesnicima Kulturnog ljeta Prijedor 2016. za dugogodišnju saradnju i doprinos predstavljanju kulturnih vrijednosti grada.

„Kultura je nešto što se u Prijedoru njeguje i razvija i što se prezentuje i van područja grada, tako da onima koji su zaslužni za to moramo bar na ovaj način odati priznanje“, rekao je Pavić novinarima u Prijedoru.

On je najavio da će gradska uprava i dalje njegovati ovu manifestaciju koja se pokazala kao izuzetna i po sadržaju i po broju učesnika i po broju posjetilaca.

zahvalnice1

„Aktivnosti iz oblasti kulture doprinijele su da Prijedor i ovog ljeta bude živ grad i da ima šta ponuditi i Prijedorčanima i njihovim gostima. Direktan kontakt stvaralaca i publike najbolji je način da se predstavi njihov rad“, rekao je Pavić.

Prijedorsko kulturno ljeto organizovano je po osmi put i trajalo je od 1. juna do 31. avgusta. Tradicionalni prijem kod gradonačelnika Prijedora okupio je danas predstavnike ustanova kulture, kulturno-umjetničkih društava, Turističke organizacije, javnih institucija i nevladinih organizacija koje su kreirale ovogodišnju manifestaciju.

Autor: SRNA

Comments are closed.