„Tamaris Music Fest“ Prijedor: Takmičarski mini festival demo bendova

tamaris music fest prijedor 1„Tamaris Music Fest“ je takmičarski mini festival demo bendova u organizaciji „Tamaris Caffe“ Prijedor.

Kako kažu organizatori, na ovaj korak su se odlučili zbog nedostatka festivala ovog tipa zadnjih godina. Biće to lijepa prilika da se neafirmisanim, mladim demo bendovima pruži prilika da se takmiče, predstave svoj rad i eventualno osvoje jednu od nagrada.

„Tamaris Music Fest“ će se održati od 1. februara do 1. marta 2013.godine, a konkurs za prijavu bendova traje do 26. januara 2013. godine. Prijavljeni bendovi će biti selektirani od strane žirija koji će za učesnike festivala odrediti određen broj bendova koji će se takmičiti, zavisno od broja i kvalitete prijavljenih.

O pobjedniku „Tamaris Music Fest-a“ kao i o drugoj nagradi odlučiće žiri i publika, tj. 50 % glasova će dati žiri a 50 % publika. Gosti „Tamaris Caffe-a“ će imati priliku da na svirkama dobiju listiće i da ocjenama od 1 do 10 ocijene bend koji budu to veče slušali.

FOND NAGRADA:
1.NAGRADA : SNIMANJE VIDEO SPOTA
Video spot će snimati „Lee&Lee“, prijedorski tim kreativaca,višestruko nagrađivani u oblasti fotografije i videa. Snimanje video spota je inače dio sponzorskog ugovora „Lee&Lee“ sa „Tamaris Caffe“. Pored toga, „Lee&Lee“ je oficijelni fotografski tim „Tamaris Music Fest-a“

2.NAGRADA : SNIMANJE AUTORSKE PJESME
Druga nagrada je snimanje autorske pjesme u prijedorskom studiju „Manifest“

3.NAGRADA : 500 KM

USLOVI ZA PRIJAVU BENDOVA:
1. Minimalno jedna autorska pjesma.
2. Minimalno sat vremena repertoara
3. Dostaviti video ili audio materijal. (Nije toliko bitan kvalitet snimka, može biti sa svirke, s probe, demo ili studijski snimak. Važno je da imamo uvid u ono što svirate.
4. Biografija benda
5. Repertoar koji će vaš bend svirati na „Tamaris Music Fest-u“
6. Fotografije benda (minimalno 3)

Nepotpune prijave neće se razmatrati.

Sve prijave možete slati putem e-maila: tamarismusic@gmail.com .

Comments are closed.