U Pozorištu Prijedor tri predstave do kraja mjeseca uz popust na komplet ulaznica

Pozorište Prijedor od sutra do kraja mjeseca igraće tri predstave, a zainteresovani mogu da ostvare popust ukoliko se odluče za kupovinu kompleta ulaznica.

Sutra je na repertoaru predstava „Sve o ženama“, po tekstu Mire Gavrana i u režiji Darka Cvijetića, predstava „Sile u vazduhu“, po tekstu Nebojše Romčevića i u režiji Slobodana Perišića, biće odigrana u utorak, 26. januara, a predstava „Nije čovjek ko ne umre“, po tekstu Velimira Stojanovića i u režiji Marka Misirače, na repertoaru je 29. januara.

Cijena ulaznice za svaku predstavu pojedinačno je četiri KM, a komplet ulaznica za sve tri predstave iznosi 10 KM.

Sve predstave počinju u 20:00 časova, a broj za rezervacije ulaznica je 052/211-116, svakim radnim danom od 8:00 do 14:00 časova.

Lani je predstava „Nije čovjek ko ne umre“ na Pozorišnim igrama BiH u Jajcu donijela glumačke nagrade Deanu Batozu i Aleksandru Stojkoviću i pobijedila je na Međunarodnom festivalu glumca „Zaplet 12“ u Banjaluci.

Predstava „Sve o ženama“ pobijedila je na Međunarodnom festivalu malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu, dok je predstava „Sile u vazduhu“, pripremljena uoči i za vrijeme pandemije, premijerno odigrana u oktobru prošle godine.

Izvor: SRNA – Glas Srpske

Comments are closed.