Večeras prijedorska premijera kratkog igranog filma „Sam sa svima“

sam sa svima-plakatPrijedorčani će večeras od 20 časova u gradskom pozorištu moći pogledati premijeru kratkog igranog filma „Sam sa svima“, koji je rad studenata Akademije umjetnosti Banjaluka Mladena Marijanovića, Siniše Stjepanovića i Nemanje Ivanovića.

Film koji je imao budžet od 1.500 KM, podržali su Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Grad Banjaluka i brojni sponzori.

Kratki igrani film „Sam sa svima“ je premijerno prikazan polovinom novembra na Petom međunarodnom festivalu studentskog filma „Duka fest 2012“ u Banjaluci a večerašnje prikazivanje u Pozorištu Prijedor biće premijera u našem gradu. Ulaz je slobodan.

Dvadesetominutni triler govori o Dušanu koji se zapošljava u policiji i koji, mlad, talentovan i željan dokazivanja, prihvata težak zadatak: da sazna što više podataka o novopečenom kriminalcu koji hara gradom, takozvanom Frizeru čiji identitet je nepoznat.

Dušan se vješto ubacuje u Frizerovu bandu i saznaje informacije o sljedećoj akciji ovog kriminalca. Obavještava inspektora o tome i dobija zadatak da zajedno sa specijalnom policijom uhvati Frizera na djelu, ali ne odvija se sve po planu.

Uloge tumače glumci Pozorišta Prijedor Dean Batoz, Vanja Ševa i Siniša Vučičević, a specijalni gost je Zenit Đozić.

Scenario i režiju potpisuje mladi Prijedorčanin Mladen Marijanović, fotografiju Siniša Stjepanović, montažu Nemanja Ivanović, a produkciju Akademije umjetnosti Banjaluka.

Comments are closed.