Zadovoljan kvalitetom snimanja Neprijatelja

Snimanje filma „Neprijatelj“, koje je počelo 11. oktobra na lokaciji Gole planine na Kozari, privodi se kraju. Reditelj filma Dejan Zečević rekao je da je veoma zadovoljan dosadašnjim snimanjem dvije trećine filma i izrazio nadu da će sadašnji nivo kvaliteta održati do kraja.

– Posle  Kozare,  od 6. decembra snimamo u Prijedoru, a potom će se nakon osam sedmica snimanja filmska ekipa preseliti u Mrkonjić Grad i potom se vraćamo u Beograd, gdje nas očekuje još dan snimanja – kazao je Zečević.

On je dodao da im je osnovni cilj da se završi snimanje i da film bude što bolji, te da bi njegova premijera mogla biti iduće jeseni.

Producent filma i glumac Tihomir Stanić rekao je da je bilo problema sa olujom i snijegom na početku snimanja, ali da su sve nevolje savladane i da im je, poslije početnih teškoća, vrijeme u nastavku išlo naruku.

– Do sada urađenim smo uglavnom svi zadovoljni, jer je urađeni deo posla i bolji od planiranog, i veliki trud se isplatio. Vreme nas je poslužilo. Napravili smo ovde i odličan kasting, a i glumci iz Beograda Slavko Štimac, Ljubomir Bandović i Vuk Kostić pokazali su se ne samo kao veliki profesionalci, već i kao dobri ljudi, tako da smo sve teškoće prevazišli – rekao je Stanić.

Glas Srpske

Comments are closed.