Bellini ljetna bašta Prijedor-Junska gostovanja: Miroslav Ilić, Beogradski Sindikat i Crvena Jabuka

Nakon što je i zvanično otvorena velikim koncertom Sergeja Ćetkovića, Bellini ljetna bašta Prijedor će tokom mjeseca juna ugostiti više renomiranim izvođača. Tako će već narednog četvrtka, 07. juna 2012. godine, biti održan koncert Miroslava Ilića, jednog od najboljih pjevača narodne muzike na prostoru ex Jugoslavije. Osim u Prijedoru karte za ovaj koncert po cijeni od 10 KM možete nabaviti i u Banjaluci, Kozarskoj Dubici i Novom Gradu, i to na sljedećim prodajnim mjestima:
PRIJEDOR – “Bellini bar”, “L’angolo”, “Giotto” i blagajna Bellini ljetne bašte Prijedor
BANJALUKA – salon namještaja “Barwood”, Srpska 99
KOZARSKA DUBICA – kafe bar “Wizard”
NOVI GRAD – kafe bar “Star”.

Menadžment Bellini ljetne bašte Prijedor se potrudio da i ljubitelji drugih vrsta muzike dođu na svoje i osjećaju se dobrodošlim u ovaj prostor. Tako će, nešto više od mjesec dana poslije sjajnog koncerta u „Areni Beograd“, u Prijedoru nastupiti hip-hop grupa Beogradski Sindikat. Koliko su ovi momci popularni govori i rasprodata „Arena“ tako da je za očekivati da će veliki broj ljubitelja ove vrste muzike biti i u Bellini ljetnoj bašti Prijedor u subotu, 16. juna 2012. godine.

Za kraj juna, predviđeno je gostovanje Crvene Jabuke. O tome šta ova grupa znači brojnim poklonicima pop muzike suvišno je govoriti. Dovoljno je spomenuti velike hitove kao što su „Dirlija“, „To mi radi“, „Ima nešto od srca do srca“, „Sviđa mi se ova stvar“… Sigurni smo da će u četvrtak, 28. juna 2012. godine, Žera i Crvena Jabuka privući veliki broj posjetilaca u Bellini ljetnu baštu Prijedor.
Foto – GradPrijedor.com – arhiva i Facebook

Comments are closed.