Centar za obrazovanje Kembridž: Info dan 30.3.2019. od 9 do 14h

Centar za obrazovanje Kembridž organizuje kurseve engleskog i njemačkog jezika za sve uzraste i kurseve italijanskog jezika za odrasle u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike (CEFR).

Centar poslednjih godina krase kursevi i grupe dječijeg i tinejdžerskog uzrasta, ali smo oduvijek poznati i po kursevima za odrasle polaznike.

Posebnu pažnju smo posvetili kreiranju ponude kratkih kurseva za odrasle, vodeći se činjenicom da ovi kursevi iziskuju manje troškova. Bilo da započinjete učenje stranog jezika ili unaprijeđujete stečena znanja, vjerujemo da će vam ovi kursevi pružiti ono što je neophodno da biste u tome uspjeli.

Individualni kursevi su po brzini usvajanja znanja na prvom mjestu, u potpunosti su posvećeni pojedincu i njegovim ciljevima, te se očekuje visok nivo saradnje, otvorenost i spremnost na dodatni rad u cilju postizanja očekivanih ishoda.

Ukoliko razmišljate o učenju engleskog, njemačkog ili italijanskog jezika, biće nam zadovoljstvo da vam ponudimo naše najbolje kurseve.

Sve dodatne informacije možete saznati putem telefona 052 211 520; 065 917 144 ili na facebook stranici Centra za obrazovanje Kembridž Prijedor.

Comments are closed.