Drugo otvoreno prvenstvo Grada Prijedora u bilijaru

bilijar

Naš grad će biti domaćin Drugog otvorenog prvenstva Grada Prijedora u bilijaru a koje će se održati u prostorijama bilijar Kluba „Manila“ Prijedor 26. i 27.03.2016 god. pod generalnim pokroviteljstvom Grada Prijedora.

Po drugi put će Grad Prijedor imati priliku da ugosti državne i evropske prvake u bilijaru.

Ono što bi posebno istakli a što nam je svima na čast najmlađi prvak evrope u istoriji bilijarske igre G-din Sanjin Pehlivanović (14 god) sa zadovoljstvom je najavio dolazak u naš grad i učešće na turniru.

Obzirom na kvalitet i imena učesnika (Šandor Tot – višestruki prvak evrope, Zoran Svilar – apsolutni prvak Srbije, Alen Muratović – prvak BiH …) koji će se takmičiti mišljenja smo da je potrebno upoznati i širu javnost u Republici Srpskoj.

Putem ovog sportskog događaja želimo prezentovati i promovisati bilijarsku igru kao i Grad Prijedor u pozitivnom sportskom duhu.

Kao specijalni gost BK Manila Prijedor i našeg grada, u intervalu od 23.03.-27.03. boraviće G-din Šandor Tot najveće ime ovog sporta na balkanu. Osvajač preko 400 pehara širom svijeta na rangiranim turnirima igraće i družiti se sa svim posjetiocima BK Manila Prijedor.

Autor: Organizacioni odbor turnira

Comments are closed.