Klub ljubitelja knjige-Gradska čitaonica-projekcija filma Tajna

U organizaciji Narodne biblioteke „Ćirilo i Metodije“ iz Prijedora i Kluba ljubitelja knjige večeras(srijeda) od 19:00 časova u Gradskoj čitaonici biće održana projekcija dokumentarnog filma „Tajna“ (The Secret) čiji je autor Australijanka Rhonda Byrne.
O filmu
Tajna se provlači kroz istoriju ljudske rase. Razotkrivena je, potiskivana, skrivana, izgubljena i ponovo otkrivena. Tajnu su lovili i otimali, kupovali je za gomile novca. Dijelovi Tajne pronalaženi su u usmenoj tradiciji, u književnosti, u religijama i filozofijama kroz vijekove. Brojni iznimni pojedinci otkrili su Tajnu te postali najsjajnijim veličinama u istoriji. Među njima su Platon, Leonardo, Galilej, Napoleon, Hugo, Beethoven, Lincoln, Edison, Einstein i Carnegie…
Sada, po prvi put u istoriji, svi dijelovi „Tajne“ došli su na svoje mjesto u razotkrivanju koje može potpuno promijeniti život svih koji je dožive. U filmu i knjizi „Tajna“ Rhonda Byrne predstavlja živuće učitelje te mudrosti poznate samo rijetkima. To su vodeći svjetski stručnjaci iz ekonomije, medicine, psihologije, istorije, teologije, nauke… Morris Goodman, „čovjek čudo“, priča iznimnu priču o oporavku od paralize zbog „Tajne“. Dr. Denis Waitley govori kako je koristio razne aspekte „Tajne“ pri treningu sportista za Olimpijadu i astronauta za svemirska istraživanja. Doktori medicine i kvantne fizike objašnjavaju nauku koja stoji iza „Tajne“. Najprodavaniji pisci i filozofi objašnjavaju kako su uz pomoć „Tajne“ postigli iznimna dostignuća. „Tajna“ razotkriva nevjerojatne životne priče i svjedočanstva običnih ljudi kojima se život u potpunosti promijenio. Primjenom „Tajne“ pobjeđuju teške bolesti, stiču velika bogatstva, nadilaze masivne prepreke te postižu ono što je mnogima nemoguće. „Tajna“ pokazuje kako primijeniti to moćno znanje na svoj život u svakom području – od zdravlja do bogatstva, od uspjeha do emotivnih veza.
„Tajna“ je sve o čemu ste sanjali, i sada je u vašim rukama…

Comments are closed.