Koncert Jelene Karleuše u Bellini ljetnoj bašti

Jelena Karleuša održaće koncert u petak, 3. avgusta, u Bellini ljetnoj bašti Prijedor u Starom gradu sa početkom u 21.00 čas. Ulaznice za koncert koštaju 10 KM, a mogu se kupiti u Prijedoru, Banjaluci, Kozarskoj Dubici i Novom Gradu, i to na prodajnim mjestima:

• PRIJEDOR – Trg majora Karlice, caffe bar “Giotto” i Bellini ljetna bašta
• BANJALUKA – Salon namještaja “Barwood”, Srpska 99
• KOZARSKA DUBICA – Caffe bar “Wizard”
• NOVI GRAD – Caffe bar “Star”

Popularna JK promovisaće svoj novi album „Diva“, a kao predgrupa nastupiće banjalučki bend „Sunrise“. Dodatne informacije mogu se dobiti putem broja telefona 065 144 200.

Prošle subote u Bellini ljetnoj bašti Prijedor koncert Crvene jabuke okupio je blizu dvije hiljade ljudi. Nakon Sergeja Ćetkovića, Miroslava Ilića, te sastava „Beogradski sindikat“, „Miligram“ I „Crvena jabuka“, gostovanjem Jelene Karleuše u gradu na Sani Bellini ljetna bašta Prjiedor svojim sugrađanima nastavlja ispunjavati ljeto organizovanjem velikih koncerata.

Večeras /četvrtak, 2. avgusta/ u Bellini ljetnoj bašti Prijedor održaće se koncert Potez Benda odnosno njegovog frontmena Dinka Salihbašića sa prijateljima, takođe Prijedorčanima, Dinkom Kulenovićem i Anesom Beglerbegovićem.

Comments are closed.