Muzički festival „Evergreen Fest“ od 12. do 14. avgusta u Prijedoru

greenfest

Obilježavanje Sedmice mladih biće povod za održavanje muzičkog festivala „Evergreen Fest“ u Prijedoru, koji će trajati od 12. do 14. avgusta.

Prvog dana festivala nastupiće „Brkovi“, „Orthodox Celts“, „Genetička kontrola“, banjalučki hip-hop sastav „Brutal Protest“ i „WheadY MILE“.

Drugu noć, 13. avgusta, pred Prijedorčanima će nastupiti „Kanda, Kodža & Nebojša“, zatim melodična senzacija „Ničim izazvan“ uz podršku domaćih snaga u vidu poznate prijedorske grupe „Tatoo“ i benda iz Novog Grada „Road Kill?“. Drugu festivalsku veče će zatvoriti bend „Eyesburn“.

Na zadnjoj večeri nastupiće, „Električni orgrazam“, Laka, „MadRed“ i bend iz Prijedora „Jah Balebaroshi“, a festival će zatvoriti reper Edo Maajka.

Jovan Ditkun iz Omladinskog savjeta grada Prijedora i Prijedorske organizacije urbanih mladih PUUM ističe da će se muzički festival „Evergreen Fest“ održavati u Ljetnoj bašti u Prijedoru i da će za sve posjetioce biti organizovano i kamp mjesto na Adi.

„Cijena smještaja u kampu u kojem će biti organizovane razne radionice i dnevne zabave je 10 KM. Što se tiče samog festivala, ulaznice se puštaju u prodaju 16. juna. Tada startuje i ‘first minute’ ponuda od 20 paketa. Jedan paket obuhvata pet ulaznica i koštaće 80KM. Inače, ulaznice za sva tri dana festivala će se prodavati po cijeni od 20 KM, a pojedinačne ulaznice za jedan dan festivala koštaće 10 KM i moći će se kupiti na dan samog festivala“, naglasio je Ditkun.

Prodaja ulaznice za „Evergreen Fest“ biće omogućena u više gradova Bosne i Hercegovine, a za sve zainteresovane posjetioce biće obezbijeđen i prevoz.

„Što se tiče organizovanog prevoza, zasad su dogovoreni prevozi iz Banjaluke, Doboja, Tuzle, Brčkog i Bihaća, a još postoje i pregovori da se uključe i ‘Željeznice Republike Srpske’. Prodajna mjesta na kojima se mogu nabaviti karte za „Evergreen Fest“ su plato ispred Robne kuće „Boska“ u Banjaluci, zatim na prodajnim mjestima u Bihaću, Prijedoru i Sanskom Mostu, a u planu nam je i realizacija elektronske kupovine putem jedne od internet stranica za prodaju kao i putem naše Facebook stranice“, istakao je Ditkun.

Organizator festivala „Evergreen Fest“ je Prijedorsko udruženje urbanih mladih PUUM, a festival su podržali Omladinski savjet Prijedor, Omladinski savjet Republike Srpske i grad Prijedor.

Autor: David Jojić – Nezavisne novine

Comments are closed.