Ne propustite ŠA Fest u Prijedoru, 17. i 18. avgusta

Festival posvećen frontmenu grupe Tattoo, umjetniku, muzičaru i slikaru Daliboru Popoviću Mikši, održaće se 17. i 18. avgusta u Prijedoru.

Kako ističu organizatori, pripreme za prvi ŠA Fest uveliko su u toku. Nakon uspješnih promocija festivala u Dubici, Bihaću, Sanskom Mostu, Prijedoru i Banjaluci, ŠA Fest tim nastavlja dalje.

„Ovog vikenda očekuju nas ŠA Fest promocije u klubu Molly Malone, Intermezzu i Preduzeću u Prijedoru, u Rock Caffe-u u Kostajnici, te u kafiću Upitnik u Novom Gradu, a već sljedećeg vikenda, tačnije 10.avgusta selimo se opet u Banjaluku gdje ćemo u bašti KSET-a, a kasnije i u Mac Tir pubu napraviti odličnu žurku uz DJ-a i Ketpool. Cilj ovih promocija je prvenstveno informisanje publike o festivalu, ali i prilika da zainteresovanim podijelimo i neku besplatnu ulaznicu“ istakla je Nataša Kuridža, portparol festivala.

O programu festivala u Prijedoru pričali smo sa Mihajlom Vukićem, basistom grupe Tatto i jednim od organizatora ŠA Festa. „Festival je podijeljen u dva dana, tj. dve večeri. Prvo veče ulaz u Ljetnu baštu biće slobodan, a posjetioci će te večeri za svaku kupljenu kartu za 18.avgust, dobiti i jednu na poklon. Pored toga, poklon ulaznica će se dobiti i za svakih 5 kupljenih tokena za piće. Pored ovih pogodnosti za kupovinu ulaznica, posjetioce će to veče dočekati i odličan program, tj. video projekcije na ljetnoj pozornici i nastupi bendova na malom stejdžu. Za žurku prve večeri biće zaduženi: Ketpool, The Bechars, Jall aux Yeux, Kazoo, Double Dog Damn i The Shejvers.

Druge večeri festivala ulaznica će koštati 5 KM. Ako je ne obezbijedite ranije, to veče je možete kupiti na šalteru Ljetne bašte, a za odličnu svirku na velikom stejdžu pobrinuće se: Vasil Hadžimanov Band, SOPOT, DBAU, Artan Lili i Straight Jackin.“

Podsjećamo vas da se prvi ŠA Fest održava u okviru manifestacije Prijedorsko kulturno ljeto pod pokroviteljstvom Grada Prijedora, a generalni sponzor je Jelen pivo. Medijski pokrovitelj prvog ŠA Festa je RTRS.

Kapija Ljetne bašte obe večeri festivala biće otvorena od 20.00 časova. Dođite i podržite ovaj po mnogo čemu jedinstven festival i pokažite da Prijedoru treba ŠA Fest jer ŠA Must Go On!
Više informacija potražite na FB stranici @shafestival.

Comments are closed.