Omladinsko veče – Art and Fashion Night u kinu Kozara

Pod generalnim pokroviteljstvom Fondacije Arcelor Mittal Prijedor, večeras će se u sali kina „Kozara“ u Prijedoru održati „Omladinsko veče – Art and Fashion Night“ koje počinje u 19:30 časova. Ova Fondacija u saradnji sa Udruženjem građana DON iz Prijedora već drugu godinu zaredom, provodi projekat promocije srednjoškolskih zanimanja i profesija. „U skladu sa tim, na jedan malo drugačiji način biće predstavljene mogućnosti naših omladinaca, te će prijedorski srednjoškolci imati priliku da predstave svoja zanimanja, znanja i škole“, rekao je Predrag Šorga, predsjednik Fondacije Arcelor Mittal Prijedor. U programu učestvuju:
– Srednja muzička škola, koja je zadužena za muzički dio večeri;
– Frizeri medicinsko-tehnološke i građevinske škole i Dimitrije Vokić, koji će se predstaviti sa večernjim frizurama;
– Kuvari i konobari Ugostiteljsko-ekonomske škole, koji pripremaju koktel za goste;
– Učenici Srednje specijalne škole, koji će se predstaviti ručno rađenim proizvodima.
Kako bi predstavili njihov rad na najbolji način pobrinula se Jelena Govedarica sa svojim manekenima, a u ulozi manekena pojaviće se i omladinci FK „Rudar Prijedor“ koji će predstaviti novu kolekciju sportske opreme „SportVision“.
Ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane Prijedora a naročito mlade da dođu večeras od 19:30 časova u kino „Kozara“ i pogledaju „Omladinsko veče – Art and Fashion Night“.

Comments are closed.