Prva onlajn video skupština Ujedinjene Srpske

Ujedinjena Srpska u subotu, 12. septembra, 2020. godine u hotelu Meriot u Banjaluci organizuje 5. redovnu, a prvu onlajn video skupštinu. Događaj će se odvijati sa posebnim protokolom i u posebnim uslovima radi poštovanja svih epidemioloških mjera.

U kongresnoj sali hotela Meriot na velikom led ekranu od 7 h 3 metra biće zastupljena i prikazana i posebnim video linkovima uključena većina opštinskih i regionalnih kancelarija i organizacija Ujedinjene Srpske koji će istovremeno učestvovati, glasati i pratiti skupštinu Stranke te biti predstavljeni na velikom ekranu (preko 1000 delegata i učesnika).

Nakon uzimanja kadrova od 11:55 do 12:05 časova, svi novinari i snimatelji će biti smješteni u posebnoj pres sali odmah do velike sale gdje će imati audio i video signal na posebnim ekranima radi praćenja skupštine, te osvježenje i uslove koji odgovaraju epidemiološkim mjerama.

Radi svega navedenog molimo da se akreditacije preuzmu u holu hotela Meriot u prizemlju od 11:15 do 11:45 časova. Konferencija za štampu će biti u 13:00 časova.

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.