Radno vrijeme na dan 21.11.2018.

Na osnovu Zakona o praznicima Republike Srpske, Zakona o lokalnoj samoupravi i Statuta Grada Prijedora, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković donio je zaključak o radnom vremenu na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini 21. novembar 2018. godine, saopštila je danas gradska služba za odnose sa javnošću.

U srijedu 21. novembra 2018. godine, na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini (republički praznik), zdravstvene ustanove, preduzeća za snabdijevanje vodom, električnom energijom, prevoz putnika i vatrogasna jedinica, dužni su da organizuju rad i dežurstva u obimu koji zadovoljava funkcionisanje njihovih osnovnih djelatnosti, neophodnih za pružanje usluga građanima.

Radi zadovoljenja neophodnih potreba građana za snabdijevanje osnovnim životnim artiklima i drugim potrebama, u srijedu 21. novembra 2018. godine mogu da rade prodavnice sa prehrambenom robom, mesnice i ribarnice u vremenu od 07:00 do 13:00 časova.

Apoteke, prodavnice pogrebne opreme, benzinske pumpe, subjekti koji se bave djelatnostima proizvodnje i prodaje hljeba, peciva, svježe tjestenine, konditorskih proizvoda i kolača, veterinarske ambulante i ugostiteljski objekti mogu raditi redovno radno vrijeme za vrijeme trajanja republičkog praznika.

Autor: GradPrijedor.com

Comments are closed.