Trojka iz bloka u Prijedoru

U nedjelju, 21.7.2019. godine sa početkom u 19:00 časova na košarkaškom terenu Gimnazije „Sveti Sava” u Prijedoru održaće se sportsko-humanitarni događaj pod nazivom „Trojka iz bloka”.

Organizator ovog događaja je Humanitarna organizacija Srbi za Srbe čija je misija da pomaže socijalno-ugrožene višedjetne porodice, a ovaj put kroz turnir u brzom šutiranju trojki koji će se održati u više od 40 gradova širom svijeta u Republika Srpskoj, Srbiji, Crno Gori, Kanadi, SAD, Austriji, Švajcarskoj, Njemačkoj i Norveškoj.

Projekat se održava već sedmu godinu i postao je svjetski poznat spektakl koji se košarkom bori protiv siromaštva. U Prijedoru se održava već treću godinu za redom, a sam događaj svake godine posjeti nekoliko hiljada ljudi, a nekoliko stotina hiljada ljudi proprati događaj putem društvenih mreža i stranice Organizacije.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe do sada je obezbijedila pomoć za 30 porodica na teritoriji Grada Prijedora, a ukupno preko 2.300 porodica širom Balkana, od kojih su mnoge dobile siguran krov nad glavom, kupatila, mašine za rad, pokućstvo, bijelu tehniku, domaće životinje za uzgoj i drugu neophodnu pomoć.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj akciji u vidu volontera, učesnika programa, donatora ili sponzora.

Ako želite da se uključite u organizaciju i podržite je, dodatne informacije možete dobiti putem fejsbuk i instagram stranice ili na oficijelnim sajtovima organizacije: www.srbizasrbe.com i www.trojkaizbloka.com.

3, 2, 1 – Trojka iz bloka!

Comments are closed.