PASPALJ KOMERC i ISOMAX – energija koja pokreće

Trudeći se da svojim potrošačima ponude idealan proizvod kompanija „Paspalj Komerc“ u svoju ponudu odlučila je uvrstiti ISOMAX – premium gorivo razvijeno u saradnji s Francuskom naftnom kompanijom Total.

ISOMAX raspolaže mnogim pozitivnim svojstvima kao što su fuel – economy, povećanje snage i ubrzanje radnog vijeka motora, sprječavanje korozije, optimalan rad motora, održavanje čistoće motora kao i smanjenje emisija štetnih gasova.

„Sigurni smo da će naši potrošači prepoznati kvalitet ISOMAX goriva koji je postao prepoznatljiv brend na bh tržištu. Odlučili smo se za kvalitet jer je to u 21. vijeku ključna distinkcija između pouzdanih kompanija i ostalih preduzeća“ poručili su iz kompanije „Paspalj Komerc“.

Smanjite potrošnju, povećajte snagu i ubrzanje i produžite radni vijek motora na 3 lokacije – Prijedor, Bistrica i Banja Luka. Promotivna cijena i dupli bodovi loyality kupcima do 15.03.2020. godine.

Novosti kompanije „Paspalj Komerc“ možete pratiti na njihovoj Facebook stranici na adresi https://www.facebook.com/paspaljkomerc.

Novo premium gorivo ISOMAX

Posted by Paspalj-Komerc D.O.O on Wednesday, March 4, 2020