Bićemo stranka s najvećim pojedinačnim rastom i napretkom u RS

Foto: Aleksandar Golić – RAS Srbija

Politička organizacija koja ima perspektivu mora da sadrži nekoliko veoma važnih kvaliteta.

Prvo je, svakako, da ima ideologiju iz koje proizilazi program koji može da ostvari stratešku širinu u populaciji. Drugo je infrastruktura, odnosno mreža kancelarija gradskih, opštinskih i mjesnih odbora. Treće su stručno operativne jedinice poput savjeta, stručnih odbora, kao što su zdravstveni, prosvjetni, pravni. Četvrto je medijski tim koji je sposoban da, ne samo ima pregled dešavanja tzv. preskliping, već i sposobnost da u roku od odmah plasira i stvara događaje od aktivnosti stranke i njenih rukovodioca i lidera. Peto je da ima jako i jedinstveno rukovodstvo koje čine kreativni, obrazovani i energični ljudi, besprijekornih biografija sa ozbiljnim namjerama da budu jači i bolji svakog narednog dana.

Možda vam se već ukazala Ujedinjena Srpska, a ako nije, to smo zaista mi. Iako još nismo napunili 5 godina, već se na fakultetima master radovi zovu ovako: “Značaj medija u političkom komuniciranju novoformiranih stranaka na primjeru Ujedinjene Srpske“.

Na prvim lokalnim izborima 2016. godine smo ušli u parlamente većine lokalnih zajednica gdje smo se prijavili, a zatim 2018, na opštim izborima, ušli u Parlament i Vladu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu i Savjet ministara BIH. Pitate, kako!?

Pa iskreno, nije bilo dovoljno samo ovih pet navedenih preduslova. Istina je da smo radili neprestano, izazivali ljubomoru, zavist i trpili omalovažavanja i targetiranja, ali i privlačili najbolje i najenergičnije ljude, stručnjake, doktore, pravnike, studente generacija i domaćine iz prigradskih naselja i sela.Uspostavili smo standarde organizacije, dobre selekcije i radne etike i sad sa relativnim mirom, a maksimalnom posvećenošću i pažnjom, čekamo izborni dan 15.11.2020.

Po svim anketama, stalno rastemo, imamo najbolje video produkcije i konstantnu zastupljenost na društvenim mrežama. Ubjedljivo smo najbrendiranija ekipa i naš logo dizajn i poruke su najprepoznatljiviji i šire od Republike Srpske.

Znamo da ćemo biti stranka s najvećim pojedinačnim rastom i napretkom u Republici Srpskoj. Kolikim? Pa sigurno većim od 100%. Ili još većim. Brojimo za nekoliko dana.

Autor: A.E. – SrpskaInfo.com

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.