Centralna tribina DNS-a: Pavić-Bićemo treća stranka po snazi u Republici Srpskoj

[Zakupljen predizborni prostor]
Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Marko Pavić rekao je sinoć da će DNS nakon lokalnih izbora biti treća po snazi stranka u Republiic Srpskoj.

„Bez DNS-a se neće moći donositi ključne odluke i DNS će biti opredjeljujuća snaga u mnogim rješenjima u Srpskoj“, rekao je Pavić novinarima u Prijedoru nakon centralne trbine DNS-a u ovom gradu.

On je naveo da je DNS vodio kampanju ne napadajući nikoga i da je ova stranka navodili šta je uradila i iznosila buduće planove.

Velimir Ilić, predsjednik „Nove Srbije“ – stranke koja je sa DNS-om sporazum o saradnji potpisala 2007. godine, pozvao je Prijedorčane da budu ponosni na partiju koja je ponikla u ovom gradu i koja se bori za inetrese Prijedora i Republike Srpske.

„Borite se da ostanete svoji na svome, ne dozvolite da vas posvađaju i da vas podijele i neka vam na biralištima to bude jedini cilj – da date povjerenje provjerenom, čestitom i poštenom čovjeku koji ima dostojanstvo i drži riječ“, apelovao je Ilić.

Nosilac liste kandidata DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Milenko Đaković pozvao je sugrađane da podrže stranku koja od Prijedora stvara grad dobrih ljudi i dobrih domaćina, koji nemaju čega da se stide kada im neko sa strane dođe u goste.

„Pokažimo da smo mi u Prijedoru složna porodica i da ćemo ostati i opstati uprkos svima koji žele da nas omalovaže, kao i da ćemo nastaviti zajedno raditi i graditi“, rekao je Đaković.

Centralnoj tribini prisustvovala je i član Centralnog izbornog štaba DNS-a Lejla Rešić.
DNS Prijedor

Comments are closed.