Čestitka pobjedničkim političkim partijama

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić čestitao je danas Koaliciji „Za Budućnost Crne Gore“ pobjedu na izborima u Crnoj Gori koja je garancija mira i demokratskog razvoja ove zemlje.

„Poštovana braćo i kolege Zdravko Krivokapiću, Andrija Mandiću, Milane Kneževiću, Milutine Đukanoviću, Marko Milačiću i Nebojša Medojeviću, želim vam uspješan rad na uspostavljanju ravnopravnosti svih naroda i građana i demokratskog razvoja Crne Gore“, ističe se u čestitki.

Stevandić je u svoje i u ime Ujedinjene Srpske ovoj koaliciji čestitao na uspješnoj borbi i pobjedi, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

„U svoje i u ime Ujedinjene Srpske, želim da vam iskreno i od srca čestitam na uspješnoj borbi i pobjedi protiv kriminalne diktature, totalitarizma i neravnopravnosti u kojoj ste pretrpjeli neviđenu torturu i pobijedili bez upotrebe ružnih riječi i nedemokratskih sredstava“, piše u čestitki.

Stevandić je pobjedu čestitao i Koaliciji „Crno na bijelo“ i Koaliciji „Mir je naša nacija“.

„Kao predsjednik Ujedinjene Srpske i šef srpskog kluba u Parlamentarnoj skupštini BiH, upućujem vam iskrene čestitke za izbornu pobjedu i otvaranje puta Crne Gore prema ravnopravnosti svih naroda i građana, kao i budućnost bez diskriminacije po bilo kojem osnovu“, navodi se u čestitki.

Izvor: SRNA

Comments are closed.