DNS – Razgovor sa građanima

Demokratski narodni savez u Prijedoru svoju kampanju podredio je neposrednim razgovorima sa ljudima kako bi vidjeli šta je to dobro što je DNS do sad uradio, i šta planira u budućnosti – rekao je Dragutin Rodić na današnjem predstavljanju ove stranke na Trgu majora Zorana Karlice gdje je razgovarao sa građanima.

– Izuzetno sam zadovoljan jer stičem osjećaj da građani Prijedora prepoznaju našu politiku, da su vrlo otvoreni za svaku sugestiju što i sam prihvatam. Kada se bavite javnim poslom onda morate biti spremni da trpite i kritike, a u isto vrijeme i čujete i ono što je dobro i šta treba uraditi – rekao je Rodić.

Rodić je izrazio ubjeđenje da je DNS na pravom putu i da će ponovo dobiti povjerenje građana za mjesto gradonačelnika i najveći broj odbornika.

– Razgovarao sam ne samo sa našim članovim nego i ostalim građanima, nevladinim organizacijama, sa sportistima, umjetnicima kako bi im pojasnio šta ću to uraditi u naredne četiri godine – rekao je Rodić i dodao da će prva stvar koju će ova stranka uraditi nakon izbora je uspostavljanje političke stabilnosti u Prijedoru.

Građane ponovo moramo vratiti u jednu cjelinu nakon što ih je politika podijelila kako bi kolektivnom energijom ovaj grad nastavio putem napretka – poručio je Rodić.

Autor: P.Š. – Kozarski vjesnik

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.