Mejakić: Ujedinjena Srpska u Prijedoru je spremna za izbore

Danas je Gradski odbor Ujedinjene Srpske u Prijedoru održao konferenciju za štampu na kojoj su uputili par poruka, svojim članovima, simpatitezerima, političkim partijama i svim građanima našeg grada.

Ujedinjena Srpska u Prijedoru je spremna za izbore. Ukinuta je i ova nepravedna kazna koju je izrekao CIK i mi danas počinjemo svoju izbornu kampanju tj. našu kampanju smo počeli sinoć u ponoć sa perfomansom naših mladih članova – rekao je Mejakić na početku konferencije.

– Bili smo spremni tražiti pravdu i pred Ustavnim sudom BiH pa čak i pred Sudom za ljudska prava u Strazburu jer smo bili sigurni da je istina na našoj strani.

Svjesni smo etikete koju su nam htjeli prišiti ali podsjećamo da mi ni jednim svojim postupkom nismo povrijedili Izborni zakon. Nismo čak ni svoj izborni slogan ni kandidatsku listu objavili na društvenim mrežama a sve druge partije su to uradile a takođe i većina njihovih kandidata.

Ja lično a i moje kolege ne dozvoljavamo da nas svrstavaju u ljude koji mrze druge ljude: zbog vjere, političkog opredjeljenja, boje kože ili bilo čega drugog samo iz razloga što volimo svoj narod i Republiku Srpsku! Mi smatramo Prijedor gradom svih ljudi koji vole Prijedor i u njemu žive, ne praveći razliku da li su rođeni, vratili se u njega ili došli da žive u njemu, bitno je da ga vole i hoće da ga razvijaju na svim poljima.

Nadamo se fer političkoj borbi i razmjeni političkih stavova, činjenica i argumenata i drago nam je da je osujećena namjera članova CIK-a da svojim Odlukama izbore odmah učine nepoštenim i zato još jednom pozivamo da se politička borba vodi političkim sredstvima.

Takođe, odlučno demantujemo da postoje bilo kakve svađe i raskoli u stranci već naprotiv ova politička nepravda još više nas je ujedinila i ojačala. To ćemo i pokazati našom pobjedom i pobjedom našeg kandidata za gradonačelnika g-dina Pavlović Dalibora.

Jer Prijedor zaslužuje ozbiljnu priču i ozbiljnije ljude.

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.