Poruka iz DNS-a: Ne nasjedajte na režimske medije!

Poslije odluka Predsjedništva DNS-a, od 17. oktobra, ništa više nije i neće biti isto u Republici Srpskoj. Ovo je istorijska odluka DNS-a u cilju bolje budućnosti građana Republike Srpske – rekao je potpredsjednik DNS-a Duško Ivić i naveo da ne treba vjerovati lažnim informacijama režimskih medija.

Potpredsjednik DNS-a Duško Ivić kaže da se poslije raskida koalicije na nivou BiH i Republike Srpske, DNS našao na udaru svih prorežimskih medija.

Ivić navodi da su se svi prorežimski mediji složili i zajedno pokušavaju lažno informisati javnost, a sve u pokušaju, kako tvrdi, povratka DNS-a u nekadašnju koaliciju, i prikazivanja odluka Predsjedništva kao da se ništa nije dogodilo, da DNS nije izašao iz vlasti i da je sve ostalo isto.

On objašnjava da ti mediji odluku Predsjedništva DNS-a od 29. oktobra prenose djelimično i netačno kako bi članove DNS-a i građane doveli u zabludu i lažno informisali.

Na pitanje da li je sve ostalo isto nakon odluke Predsjedništva DNS-a, Ivić odgovara:

– Daleko od toga da je sve ostalo isto. Poslije odluka Predsjedništva DNS-a, od 17. oktobra, ništa više nije i neće biti isto u Republici Srpskoj. Ovo je istorijska odluka DNS-a u cilju bolje budućnosti građana Republike Srpske, budućnosti po mjeri običnog čovjeka, onih koji su najviše dali za Republiku Srpsku, a ne po mjeri pojedinaca- rekao je Ivić.

Odluku DNS-a od 29. oktobra objavljujemo u potpunosti, radi pravovremene i tačne informisanosti građana Republike Srpske.

Istovremeno, Ivić je pozvao građane Republike Srpske da izađu na lokalne izbore u što većem broju.

– Svi vi koji ste izgubili nadu u normalan život i bolju budućnost Republike Srpske, izađite na izbore, podržite Demokratski Narodni Savez i kandidate DNS-a, jer DNS je nova i bolja budućnost Republike Srpske, poručio je potpredsjednik DNS-a.

Izvor: RTV BN

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.