Posljednja poruka Ujedinjene Srpske: Pobjeda na svim frontovima i u svim gradovima

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da je posljednja poruka ove stranke uoči predstojećih lokalnih izbora pobjeda Ujedinjene Srpske na svim frontovima i u svim gradovima.

Stevandić je novinarima u Banjaluci rekao da tokom predizborne kampanje iz ove stranke nije bilo nijedne ružne riječi za političke protivnike, te dodao da su bili maksimalno posvećeni građanima.

Prema njegovim riječima, Ujedinjena Srpska ima sjajne ljude na izbornim listama, imali su aktivnosti u svakom gradu, najmanje po tri puta, a veoma često nisu mogli da održe predizborne skupove radi prevelikog broja ljudi. Stevandić je rekao da iz ove stranke poručuju građanima Srpske da imaju za koga da glasaju, te da imaju mlade, odlučne i energične ljude.

On je naveo da je dio velike pobjede ove stranke u Banjaluci i veliko pojačanje i dolazak u ovu stranku poznatog advokata Jelene Grulović, koja je na listi SDS-a, a od danas je član Ujedinjene Srpske i radiće sa Milanom Petkovićem u pravnom timu Ujedinjene Srpske.

“Želimo da pokažemo da smo svakim danom i u svakom pogledu sve jači, ujedinjujemo sve dobre ljude iz bilo koje političke opcije, one bez političkog opredjeljenja, ali i sve koji žele da pomognu da napravimo bolju Banjaluku, Republiku Srpsku, organizovanije gradove, zadovoljnije građane, da nam djeca uče tamo gdje su to činili njihovi roditelji i djedovi i da žive u gradovima gdje su sahranjeni njihovi pradjedovi”, naglasio je Stevandić.

Izvor: BL-portal.com

[zakupljen prostor]

Comments are closed.