Predsjednik Ujedinjene Srpske obišao je danas opštine Rudo i Čajniče

Nakon posjete Zvorniku i Višegradu, predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić je danas obišao opštine Rudo i Čajniče i tom prilikom na konferenciji za medije pružio podršku kandidatima za odbornike u skupštinama opština Rudo i Čajniče kao i gospodinu Zoranu Ikoniću kandidatu Ujedinjene Srpske za načelnika opštine Rudo i Danijelu Daniloviću kandidatu Ujedinjene Srpske za načelnika opštine Čajniče na predstojećim lokalnim izborima.

Tom prilikom predsjednik dr Nenad Stevandić izrazio je zadovoljstvo spremnošću i organizacijom Ujedinjene Srpske u Rudom i Čajniču i najavio veliku pobjedu i slavlje Ujedinjene Srpske.

Želim prije svega da kažem da Ujedinjena Srpska ne spava i ne uživa u tome što je postala parlamentarna stranka u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini i što je dobila svoje ministre, zamjenike, pomoćnike i direktore, već je nastavila da radi i raste otvarajući nove kancelarije i učlanujući nove vrijedne i ozbiljne ljude. Rudo i Čajniče su dosadašnjim radom pokazali da rastu i da imaju ozbiljne ljude koji su odlučni i spremni za pobjedu na predstojećim izborima, rekao je Stevandić.

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.