Siniša Vidović postavljen je za v.d. predsjednika Gradskog odbora US Banja Luka

Dana 24.11.2020. godine, gospodin Siniša Vidović, ugledni privrednik iz Banjaluke, postavljen je za v.d. predsjednika Gradskog odbora US Banja Luka, nakon što je predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić prihvatio ostavku gospodina Milana Petkovića na mjestu predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banja Luka.

Ujedinjena Srpska je zadovoljna i ponosna doprinosom gospodin Milana Petkovića izbornim rezultatima u Banjaluci i u Izbornoj jedinici 3, kao i njegovim radom kao šefa pravnog tima Ujedinjene Srpske i radom u Narodnoj skupštini RS na mjestu potpredsjenika.

Odbacujući špekulacije o navodnom napuštanju stanke, još jednom podvlačimo da gospodin Milan Petković ostaje potpredsjednik Ujedinjene Srpske i šef pravnog tima Ujedinjene Srpske, te da je ostavka na jednu od funkcija koje je obavljao lični čin donesen uz konsultaciju i znanje predsjednika stranke.

Ujedinjena Srpska je sposobna za uključivanje više ljudi na rukovodeće funkcije u stranci, ne zanemarujući ničije dosadašnje doprinose i zasluge i ostajući otvorena i stabilna u daljem napredovanju.

Dogovori unutar Ujedinjene Srpske su uvijek bili na korist stanke, pa tako i sve što je gospodin Milan Petković do sada uradio i što će uraditi ubuduće, biće u korist Ujedinjene Srpske.

Izvor: Informativna služba Ujedinjene Srpske

[zakupljen prostor]

Comments are closed.