Ujedinjena Srpska poručuje iz Zvornika

Danas je ispred Gradske uprave Zvornik održana konferencija za medije Gradskog odbora Ujedinjene Srpske na kojoj su prisustvovali predsjednik Ujedinjene Srpske, doktor Nenad Stevandić, šef Poslaničkog kluba US u NSRS Kostadin Vasić, kao i članovi Predsjedništva Gradskog odbora US Zvornik i kandidati za odbornike.

Kandidat Ujedinjene Srpske za gradonačelnika Zvornika, gospodin Kostadin Vasić poručio je da je spremnost Gradskog odbora na vrhunskom nivou i da smo spremni za nadolazeće izbore na kojima nam je cilj da osvojimo mandat gradonačelnika, kao i 5 odborničkih mandata!

Predsjednik Ujedinjene Srpske, doktor Nenad Stevandić je rekao da je Ujedinjena Srpska prva politička partija koja donosi planove i programe razvoja gradova, kako Banjaluke kao glavnog grada, tako i manjih gradova poput Zvornika. Strategije razvijaju visokoobrazovani i visokokotirani ljudi koji su članovi mnogih međunarodnih institucija i organizacija koje se striktno bave strategijama razvoja gradova.

Takođe, Ujedinjena Srpska je politička organizacija koja pruža priliku mladim i obrazovnim ljudima koji predstavljaju budućnost Republike Srpske. S’toga smatramo da možemo da pružimo bolju budućnost gradu i Republici, jer ne želimo da u 21. vijeku putna i komunalna infrastruktura bude presudna u izbornom procesu.

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.