Ujedinjena Srpska predstavila kandidate za odbornike u Doboju

Danas je u Doboju održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni kandidati sa odbornike u Skupštini grada Doboja na predstojećim izborima.

Predsjednik dr Nenad Stevandić koji je prisustvovao konferenciji, rekao je da stranka na predstojećim lokalnim izborima u Doboju očekuje do sada najbolji rezultat te da sve ankete i informacije sa terena govore da US Doboj ima najkvalitetnije ljude na svojoj listi i zagarantovan uspjeh.

US ima dobro urađenu organizaciju, dobro urađene strategije razvoja i sve opštine u kojima izlazimo na izbore su naslonjene na resurse koje ima US a to su prije svega intelektualni razvojni resurs, rekao je Stevandić.

Takođe je istakao da će Ujedinjena Srpska u Doboju pružiti podršku Borisu Jeriniću, kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Doboja.

Na konferenciji su učestvovali i predsjednica GrO US Doboj Rankica Panić koja je i nosilac liste GrO US Doboj, kao i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić kojeg će Ujedinjena Srpska u Doboju podržati kao kandidata za gradonačelnika Doboja na predstojećim izborima, te Radojica Ćelić kandidat US za načelnika opštine Stanari.

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.