Bogat stonoteniski vikend u Prijedoru

Predstojeći vikend biće veoma bogat sportskim događajima u našem gradu, naročito za ljubitelje celuloidne loptice.

Muška ekipa Stonotenskog kluba “Prijedor” u subotu 07.12.2012. godine biće domaćin mečevima Druge lige BiH. Prijedorski stonoteniseri nakon prva četri kola imaju tri pobjede i jedan poraz a novim pobjedama na domaćem terenu pokušaće izboriti povratak u Prvu ligu BiH.

Ovo je drugi trunir, a u našem gradu Prijedoru biće odigrana tri kola u kojima će učestvovati osam ekipa:STK “Perućica” iz Foče , STK “Živinice” iz Živinica, STK “Goražde” iz Goražda, STK “Banjaluka II” iz Banjaluke, STK “Teočak” iz Teočaka , STK “Doboj Jug” iz Doboj Juga , STK “Vrbas” iz Banjaluke i domaćin STK “Prijedor” iz Prijedora.

Dan kasnije, u nedjelju 08.12.2012. godine članice ženske ekipe STK “Prijedor” u okviru Premijer lige BiH ugostiće ekipu Stonoteniskog kluba “Bugojno” iz Bugojna.

Sigurno je da će ovo biti jako intersanatan meč jer Bugojanke imaju kvalitetnu ekipu za koju igraju Bašarad Ivona i Hračić Edina, igračice iz prve kvaltetne grupe seniorki TOP 8 A.

Prijedorčanke su ipak favoriti u ovom meču i sigurno je da će novom pobjedom nastojati da naprave novi korak ka osvajanju osme titule prvaka BiH. Meč se igra u Stonotenskom domu “Tukovi” u istoimenom naselju.

Tekst i foto – STK “Prijedor” i GradPrijedor.com

Comments are closed.