Bolnica u Prijedoru, 13 igrača van stroja

Bojan Tripić, Aleksandar Nikolić, Marinko Rastoka, Goran Kecman, Adis Stambolija, Borislav Mikić, Anel Ramić, Goran Kotaran, Luka Kujundžija, Goran Mirović, Budimir Despotović, Miloš Srndović i Damir Tosunović.
Neko bi rekao da su to kandidati za startni tim Rudar Prijedora u subotwnjoj utakmici protiv Sarajeva na „Koševu“, ali ustvari to su bolesni i povrijeđeni fudbaleri na koje šef stručnog štaba Velimir Baja Stojnić najvjerovatnije neće moći da računa.
– Zaista se nalazimo u nevjerovatnoj poziciji, čak 13 igrača nam je van stroja. Sedmoricu je pokosio virus gripa, samo da se narednih dana on ne proširi i na ostalih 11 zdravih fudbalera s kojima sam radio u srijedu. Kotarana muče prepone, Kujundžija je obnovio povredu ligamenata, Mirović i rastoka se žale na povrede, Srndovića muči butni mišić poslije Veleža, Despotović i Tripić su izgubljeni do kraja sezone. Nećemo imati imena da popunimo zapisnik u subotu na „Koševu“ – jadikuje trener „rudara“ Stojnić koji je i sam žrtva virusa već tri dana.
Da neprilike ne idu same potvrđuje i podatak da je na Gradskom stadionu u Prijedoru prethodna tri dana bila isključena struja zbog neplaćenih nagomilanih dugova, ali taj problem je prevaziđen.
Tekst – Sportlive.ba
Foto – GradPrijedor.com – arhiva

Comments are closed.