Brdo „ponizilo“ Ravan sa 9:0 – Golman Vidović postigao pogodak sa 70 metara

U okviru 10. kola Regionalne lige grupa zapad OFK „Brdo“ je na svom terenu dočekalo FK „Ravan“ iz Međeđe.

Iako su domaći bili veliki favoriti u ovom duelu, sigurno se niko u taboru ekipe sa Vedrog polja nije nadao pobjedi od 9-0.

Nekadašnji drugoligaš je u krizi, pretposljednji su na tabeli a na ovaj susret ekipa je došla sa samo 11 igrača što je moglo da nagovijesti trijumf domaćih.

Prvi pogodak možemo bez problema svrstati u kategoriju onih koji se rijetko viđaju.

Naime, poslije desetak minuta igre, na jednu „dubinsku“ loptu gostujućih igrača, istrčao je domaći golman Jadranko Vidović koji je (ne)rezonski izbija. Lopta leti više od 50 metara, odskače na ivici šesnaesterca gostiju, dobija ubrzanje od klizavog terena, preskače golmana koji je stajao kod „penaltika“ i ulazi u gol.

Pogodak koji se ne viđa često i pogodak koji je „otvorio“ golijadu.

U narednom napadu nakon prodora Marinovića gol postiže Savić a nešto kasnije već je 3-0 nakon što Babić postiže svoj prvi gol.

Početkom drugog dijela igre kapiten domaćih Dedić u samo nekoliko minuta postiže dva gola nakon asistencija Savića i Gavranovića.

Šesti i sedmi gol na meču postigao je Babić koji je tako stigao do het trika.

Petnaestak minuta prije kraja „rezervista“ Kecman postiže i osmi gol za „Brdo“ da bi konačan rezultat postavio Gredelj odličnim lob udarcem.

Pobjedom od 9-0 ekipa OFK „Brdo“ je postavila novi klupski rekord po broju datih golova u jednom meču kao i za najubjedljiviji trijumf.

Comments are closed.