Elzan Bibić i Amela Terzić pobjednici Međunarodne ulične trke „Prijedor 2018“

Srpski atletičari Elzan Bibić i Amela Terzić pobjednici su jubilarne 25. međunarodne ulične trke koja je danas održana u Prijedoru. Ova tradicionalna manifestacija pod motom „Volim Prijedor“ okupila je oko 4.000 učesnika, a prijem je organizovan za promotere i učesnike.

Promoter ovogodišnjih trka je proslavljeni srpski atletičar Slobodan Popović, selektor Atletskog saveza Srbije.

„Kada sam dobio poziv za otvaranje, bio sam pozitivno iznenađen. Isključivo sam se zapitao, ko je kome promoter? Da li ja gradu Prijedoru i ovoj manifestaciji ili je taj brend promoter meni“, kaže Popović.

Organizator Međunarodnih uličnih trka u Prijedoru je Atletski klub „Prijedor“, generalni pokrovitelj Grad Prijedor, a pokrovitelj Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

„Prijedor je još jednom pokazao da umije da bude dobar organizator ovako prestižne manifestacije, i da dobar domaćin“, istakao je Marko Golubović, predsjednik AK „Prijedor“.

„Ovo je jedna od najprestižnijih manifestacija u ovoj regiji koja se održava već 25. put. Ulične trke je do sada istrčalo 95.000 takmičara – rekao je Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora.

Više fotografija možete pogledati u našoj galeriji na adresi https://www.gradprijedor.com/ulicne-trke-prijedor-2018-15-05-2018.

Izvor: RTRS
Foto: GradPrijedor.com

Comments are closed.