FK Radnik Urije Prijedor dovodi dva nekadašnja premijerligaška igrača?

Iako je FK „Radnik Urije“ Prijedor na početku tekuće sezone Regionalne lige grupa zapad imao velikih problema, naročito u vezi sa igralištem na Svalama, iako u prvenstvo nisu krenuli onako kako su željeli, u ovom sportskom kolektivu već razmišljaju o budućnosti.

Kako nezvanično saznajemo, uprava „Radnika Urije“ na pragu je dogovora sa dvojicom nekadašnjih premijerligaških igrača, prvotimaca „Rudar Prijedora“ da u zimskom prelaznom roku pojačaju redove ovog regionalnog ligaša.

Radi se o Igoru Goliću koji već neko vrijeme trenira sa „Urijašima“ te o Borisu Muzgonji koji trenutno igra za „Krajinu“ iz Cazina.

„Nakon nekoliko početnih kola kada nismo uspijevali da donesemo bodove sa strane, neophodne za plasman u vrh tabele, stigla je gostujuća pobjeda protiv Budućnosti iz Šargovca koja je bila lider na tabeli. To nam daje dodatni motiv u nastavku jesenjeg dijela sezone da osvojimo što više bodova i zadržimo se u gornjem dijelu tabele a na proljeće pokušamo ostvariti cilj, a to je plasman u Drugu ligu RS“, rekao nam je naš izvor u FK „Radnik Urije“ Prijedor.

S tim u vezi, uprava kluba je već razgovarala sa pojedinim igračima koji bi mogli pojačati ekipu u zimskom prelaznom roku. Jedan od njih je i Golić koji već desetak dana trenira sa prvotimcima a razgovara se i sa Muzgonjom koji ne bi imao ništa protiv da se vrati u Prijedor i pojača ovaj klub.

Poslije odlaska Milorada Šipke sa pozicije prvog čovjeka Skupštine kluba traže se nova rješenja da se uprava regionalnog ligaša pojača kvalitetnim i provjerenim sportskim radnicima, ističu iz FK „Radnik Urije“ Prijedor.
Foto – FK Radnik Urije