FK „Rudar-Prijedor“: Lažnim predstavljanjem do raznih roba i usluga

Predsjednik Fudbalskog kluba „Rudar – Prijedor“ Božo Grbić izjavio je da se u Prijedoru i u Banjaluci u posljednje vrijeme u više navrata desilo da se neka lica lažno predstavljaju kao fudbaleri „Rudara“ tražeći razne robe i usluge besplatno.

„Ljudi koji nemaju nikakve veze sa Klubom manipulantskim sredstvima i lažnim predstavljanjem štete imenu Kluba i nanose ljagu kolektivu koji živi 84 godine, a sve u cilju da pribave materijalnu korist ili ostvare lične interese“, rekao je Grbić Srni.

On je naveo da je Klub dobio više pritužbi sa više strana o ovakvim malverzacijama gdje se neke osobe predstavljaju kao igrači „Rudar-Prijedora“ i traže ili novac ili piće, hranu, odjeću, opremu, bilo beslatno bilo uz olakšice.

„Ima ih i koji traže razne usluige. Na primjer, žalio nam se taksista iz Banjaluke da je jednog od njih dovezao do Prijedora, a da je taj onda pobjegao ne plativši uslugu“, naveo je Grbić i dodao da je Klub sve slučajeve prijavio Stanici javne bezbednosti Prijedor.

FK „Rudar – Prijedor“ upozorio je javnost, a pogotovo privrednike, privatnike i svoje poslovne partnere i saradnike, da ne nasjedaju na manipulatorske priče i da sve razgovore u vezi sa Klubom obavljaju isključivo legalno izabranim predstavnicima, a ne sa nepoznatim licima čije su namjere nečiste i nemoralne.
SRNA

Comments are closed.