FK „Rudar Prijedor“: Odlični rezultati kadeta i juniora u jesenjem dijelu šampionata

U zgradi rudničke direkcije u Prijedoru održan je završni sastanak članova Komisije za omladinski pogon Fudbalskog kluba „Rudar Prijedor“ i juniora i kadeta kojim je spuštena zavjesa na, ocijenjeno je, uspješnu polusezonu omladinaca prijedorskog premijerligaša. Kadeti su na kraju jeseni zauzeli devetu, a juniori odličnu petu poziciju na tabeli čime je napravljen značajan pomak u odnosu na prethodnu sezonu.

– Možemo da budemo zadovoljni takmičarskim rezultatima na kraju 2012. godine i idemo lagano korak po korak u ostvarenju planiranih ambicija. Napravili smo vidan napredak i želja nam je da uskoro u prvom timu zaigraju djeca iz našeg pogona što i jeste cilj svih u „Rudar Prijedoru“ – istakao je Predrag Šorga, koordinator za omladinski fudbal i član Upravnog odbora FK „Rudar Prijedor“.

Uz druženje i završni ručak analizirana je minula jesen, a cilj u narednom periodu je da se još više unaprijedi organizaciona struktura omladinskog pogona, ali i kluba uopšte.

– Naš glavni zadatak je kako našoj djeci da obezbijedimo kvalitetne pripreme za proljećni dio sezone, kako one u Prijedoru, tako i one u toplijim krajevima, planiramo i na Jadran i gledaćemo kako to da realizujemo zbog samih igrača i njihovog napretka. Očekujemo da se i najkvalitetniji juniori priključe seniorskom pogonu – dodao je Šorga koji se zahvalio mladim igračima, poželio im sve najbolje u Novoj 2013. godini i budućoj karijeri.

Comments are closed.