FK Rudar Prijedor: Za prvi tim konkuriše 26 igrača

rudar

Fudbaleri Rudar Prijedora, u četiri test-susreta, ostvarili dvije pobjede i dva remija. Narednih 10 dana u Makarskoj će boraviti 26 fudbalera.

Fudbaleri Rudar Prijedora radili su intenzivno 15 dana na Gradskom stadionu i Balonu Lasta, a kroz kontrolne utakmice priliku da zaigraju imalo je oko 30 kandidata za tim.

Ekspedicija Rudar Prijedora otputovala je jutros na desetodnevne pripreme u Makarsku. Šef Stručnog štaba Zlatko Jelisavac i asistenti Saša Keranović i Perica Topić, uz konsultaciju sa Upravom Kluba, odlu;ili su da za Makarsku otputuje 26 fudbalera.

Od 28 fudbalera koji su u minulih 18 kola jesenas osvojili 16 bodova (14. mjesto) na pripremama su: Dalibor Kozić, Nemanja Petrović (golmani), Nebojša Šodić, Aleksandar Jovičić, Nemanja Pekija, Siniša Radoja, Čedomir Ćulum, Dejan Kojić, Petar Kunić, Nebojša Mrkić, Stefan Gavranović, Nebojša Pejić i Zoran Milutinović. Bojan Burazor će se naknadno priključiti ekipi, kad produži putna dokumenta.

U Makarsku su otputovali povratnici u klub: Vedran Kantar (Vitez), Nemanja Marić (Podgrmeč, Sanski Most, Rastko Rokvić (BSK, Banjaluka), Marinko Rastoka (Austrija), te Demir Jakupović (Borac, Banjaluka).

Od pojačanja na pripremama su: Petar Bogdanović (Banat, Prva liga Srbije), Borislav Erić (premijerligaš BiH Drina Zvornik), Ljuban Antonić (Sloboda Novi Grad).

Za mjesto u timu boriće se juniori: Predrag Lajić, Ognjen Davidović, Ervin Ćatić i Mirnes Muhić.

Fudbaleri Rudar Prijedora u Makarskoj će odigrati više test mečeva.

Autor: Kozarski vjesnik

Comments are closed.