Fudbaleri Rudar Prijedora odradili trening u Širokom Brijegu

Fudbaleri Rudar Prijedora jutros od deset časova odradili su četrdesetominutni trening na terenu Sportskog centra „Karačić-Musa“ u sklopu priprema za večerašnju (20 časova) prvenstvenu utakmicu 5. kola Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega.

Šef stručnog štaba Prijedorčana Velimir Stojnić je poslije treninga rekao:

-Bilo je to lagano razgibavanje po izuzetno vrućem vremenu i prema onome što sam vidio imamo razloga za optimizam. U Široki Brijeg smo došli da odigramo dobru utakmicu i pokušamo da dođemo do pozitivnog rezultata što je svakako i remi. Želimo na prvenstvenu pauzu da odemo zadovoljni.

Biće ovo prva utakmica „rudara“ u ovoj sezoni koju će odigrati pod svjetlošću reflektora. U prethodne četiri osvojili su sedam bodova, a zanimljivo je da su Prijedorčani sa prethodna dva gostovanja kod Olimpika u Sarajevu i Veleža u Mostaru donijeli četiri boda.

-Široki Brijeg je izuzetno kvalitetna ekipa, ali i mi posjedujemo potencijal i snagu da napravimo dobar rezultat. Od prvog minuta moramo da nametnomo svoj stil igre i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu. Atmosfera u ekipi je odlična, vidjelo se to i na posljednjem treningu pred utakmicu – rekao je kapiten Rudar Prijedora Borislav Mikić.

Duel protiv izabranika trenera Slavena Muse „zeleno-crni“ će dočekati u hotelu sa četiri zvjezdice „Rojal“ u Trnu, predgrađu Širokog Brijega.

-Ovdje imamo sve što je potrebno jednoj ekipi za pripremu takmičarske utakmice, a u prvom redu mir – dodao je na kraju trener Prijedorčana Velimir Stojnić.
Tekst i foto – Slavko Basara i GradPrijedor.com

Comments are closed.