Fudbalski klub Omarska uskoro startuje sa pripremama: Vuleta proziva 23. januara

fk omarska prvi timProzivku fudbalera „Omarske“ – jesenjeg prvaka Regionalne lige-grupa zapad, sa 33 osvojena boda u 13 kola (11 pobjeda i samo dva poraza) šef stručnog štaba Milenko Vuleta obaviće u srijedu, 23.januara, u prostorijama Doma kulture, a pripreme će zvanično početi dan kasnije.

– Zavisno od vremenskih uslova, treniraćemo na terenu, u fiskulturnoj sali i balonu „Lasta kompani“ u Prijedoru, a predvidjeli smo i da nekoliko treninga održimo i na Kozari. Planirano je odigravanje šest kontrolnih utakmica, a uskoro će biti poznata i imena protivnika – rekao je Vuleta.

Na sastanku u ovom sportskom kolektivu, koji ove godine navršava četiri decenije postojanja, formirano je radno tijelo koje će koordinisati pripremama, a oformljena su radna tijela i za finansije, izgradnju tribina, skauting igrača, infrastrukturu, te osnivanje Odbora za proslavu pomenutog jubileja.

– Ono što je najvažnije, potvrđena je snažna opredjeljenost Uprave kluba da se osvoji prvo mjesto i izbori povratak u Drugu ligu RS. U skladu sa tim, već je sačuvan kompletan igrački potencijal, a radno tijelo za skauting igrača ce u narednom periodu voditi pregovore sa nekoliko fudbalera u cilju dodatnog jačanja igračkog kadra – ističe sekretar FK „Omarska“ Dejan Zdjelar.

U narednom periodu radiće se na promociji kluba, te privlačenju novih sponzora i donatora, kako bi se zatvorila finansijska konstrukcija za ovu godinu.

Tekst i foto – Nenad Đerić i GradPrijedor.com

Comments are closed.