Fudbalski praznik u Donjim Orlovcima-U osmini finala Kupa RS Kozara dočekuje Borac

Sutra se igraju susreti osmine finala Kupa Republike Srpske u fudbalu u kojima učestvuju dva kluba sa područja Prijedora.

Osim utakmice u Vlasenici gdje istoimeni domaćin dočekuje Rudar Prijedor, pažnju sportske javnosti u našem gradu najviše zaokuplja meč koji će se sutra od 15 časova igrati u Donjim Orlovcima.

Na megdan fudbalerima domaće Kozare koji se takmiče u Trećoj ligi FSP Prijedor, stiže banjalučki Borac, branilac trofeja.

Iz FK Kozara Donji Orlovci, kluba sa tradicijom dugom 37 godina i kluba koji je u proteklom ratu dao čitav jedan tim (11 poginulih bivših fudbalera) za Republiku Srpsku, sa ponosom ističu činjenicu da već drugu godinu zaredom postižu zapažene rezultate u najmasovnijem takmičenju u RS.

„Lani smo ispali u šesnaestini finala od Slobode iz Mrkonjić Grada a ove godine smo otišli korak dalje jer smo u borbi za plasman među 16 najboljih klubova u Kupu RS eliminisali Modriča-Maximu, nekadašnjeg prvaka premijer lige BiH“, kaže Radivoj Zmijanjac, predsjednik kluba koji kaže da su svi u klubu priželjkivali Banjalučane.

„Borac je veliki favorit, ali sigurno je da ćemo učiniti sve da se dostojno oprostimo i iznad svega budemo korektni domaćini“, dodao je na kraju Zmijanjac.

Utakmica Kozara-Borac igra se sutra(srijeda, 10.10.2012. godine) na stadionu u Donjim Orlovcima sa početkom od 15 časova.

Ukoliko ste ljubitelji „najvažnije sporedne stvari na svijetu“ a naročito ako želite da podržite fudbalere Kozare da možda prirede još jedno veliko iznenađenje, dođite u Donje Orlovce i navijajte za ovaj klub u susretu sa banjalučkim Borcem.

Comments are closed.