Fudbalski savez prozvao Stojnića

Tek što su u Rudar Prijedoru prestali da se smiju dopisu u kojem su poslani lažni podaci o kartonima Damira Tosunovića pred meč s Veležom kojima se htjelo podvaliti „kukavičje jaje“ novi papir iz Sarajeva je izazvao dodatni smijeh u Rudar Prijedoru. Čisti javašluk.
Naime, Fudbalski savez BiH je još jednom pokazao da je nakaradno postavljen i organizovan, a administracija ove organizacije je tražila od trenera Velimira Baje Stojnića da se izjasni po optužbi da je kritikovao suđenje poslije 18. kola Premijer lige BiH čime se treneru prijeti kaznom jer Komitet za normalizaciju ne dozvoljava bilo kakvu vrstu kritike i ukazivanja na negativnosti.
Sve bi tu bilo logično da je Stojnić sjedio na klupi bilo kojeg premijerligaša u 18. prvenstvenom kolu. On je kolo prije toga podnio ostavku u Trebinju poslije meča Borca sa Leotarom, a u 19. je preuzeo Rudar Prijedor. U 18. kolu na klupi Borca je sjedio Slaviša Božičić, pa otud nejasnoća otkud Stojnić na udaru i čije je maslo prijava?
U istoj priči je i Branko Karačić iz Širokog Brijega, ali ni on u 18. kolu nije vodio tim na derbiju u Banjaluci, već njegov nasljednik Marin Bloudek. A protiv Karačića je podignuta „optužnica“ iako je čovek posle smene na „Pecari“ odmah otputovao za Hrvatsku.
Tekst – Sportlive.ba
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.