Gavran: Izvukao sam maksimum

boris-gavran

Dojučerašnji šef stručnog štaba Rudar Prijedora, Boris Gavran, tvrdi da je izvukao maksimum iz ekipe te da bi dolazak novog trenera možda mogao da prodrma tim i donese pozitivne pomake.

On je, dan nakon posljednjeg poraza „crno-zelenih“ u Vitezu (1:3), najavio svoj odlazak, što je na kraju uprava Prijedorčana i prihvatila te za šefa struke imenovala Zlatka Jelisavca.

– Još u nedjelju sam čelnim ljudima u klubu rekao da želim da se povučem sa klupe, da bi oni u naredna dva dana pokušavali da me ubijede da ipak promijenim svoju odluku. Kada su vidjeli da ostajem pri svom stavu, pomirili su se s tim i prijateljski smo se rastali. Inače, nemam ništa da zamjerim bilo kome u klubu, sve je bilo na zaista profesionalnom nivou i svima zahvaljujem na saradnji – ističe Gavran.

Rudar Prijedor je trenutno na 13. mjestu premijerligaške tabele, sa samo 12 osvojenih bodova, i pred ekipom je grčevita borba za opstanak.

– Mislim da sam izvukao maksimum u datom momentu i vjerovatno bi sada bilo dobro da neko drugi preuzme ekipu i pokuša da iskoristi ovaj momenat u pozitivnom smislu i napravi nešto više. U svakom slučaju, Rudaru želim svu sreću u nastavku šampionata i vjerujem da će smoći snage da zadrže premijerligaški status. Uostalom, ja sam za ovu sredinu izuzetno vezan, Rudar je za mene, nakon Čelika, najdraža sredina i u meni uvijek ima velikog navijača – zaključio je Gavran.

Koliko će njegov odlazak nešto da promijeni vidjeće se već narednog vikenda, kada na gradskom stadionu u Prijedoru gostuje sarajevski Željezničar.

Autor: Siniša Kotaraš – Press RS

Comments are closed.