Godišnja skupština TK Dr Mladen Stojanović u znaku uspjeha i 80 godina postojanja

Proteklog vikenda održana je redovna Godišnja skupština Tenis kluba „Dr Mladen Stojanović“. Na Skupštini su jednoglasno usvojeni Izvještaj o radu Stručno-takmičarske komisije kluba u 2011. godini, Izvještaj o radu Tenis kluba za prošlu godinu, Finansijski izvještaj za prošlu i Finansijski plan za ovu godinu, Program rada za 2012. godinu te Prijedlog programa za obilježavanje jubileja „80 godina od osnivanja Tenis kluba Dr Mladen Stojanović“. Dodijeljena su i priznanja za najuspješnije tenisere i teniserke u 2011. godini te zahvalnice donatorima i sponzorima.
Na turnirima iz kalendara Tenis saveza BiH, ITF turnirima, te na turnirima u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, članovi TK „Dr Mladen Stojanović“ su u prošloj godini osvojili ukupno 63 pehara, 19 za prvo, 17 za drugo i 27 za treće mjesto.
U mlađim kategorijama najbolje rezultate postigli su Arijana Brandić, Tarik Redžić, Dragana Radišić, Teodora Dalmacija, Gavrilo Nović, Marko Dejanović, Sergej Gnjatović, Nikola Desnica, Slađana Mikanović, Aleksa Milojica i Đorđe Ilić.
Tenis klub „Dr Mladen Stojanović“ proglašen je za najbolji sportski kolektiv opštine Prijedor za 2011. godinu a ova godina je jubilarna jer se obilježava 80 godina postojanja kluba. Već tradicionalni 9. ITF Futures i 39. Memorijal „Dr Mladen Stojanović“ biće održan od 18. do 27. maja ove godine.

Comments are closed.