Gomjenica-Radnik Urije 0-1

U susretu 21. kola Regionalne lige grupa zapad, fudbaleri Gomjenice su na svom terenu dočekali ekipu Radnik Urije od koje su izgubili sa minimalnih 0-1. Dok su domaćini jučerašnjeg meča već siguran putnik u niži rang, gosti se bore za vrh tabele i plasman u Drugu ligu Republike Srpske. Iako su pred ovaj susret igrači trenera Janjetovića bili veliki favoriti, pokazalo se da su unaprijed upisana tri boda uvijek najteža. Da je Gomjenica iskoristila svoje prilike i da je imala malo više sportske sreće(dvije pogođene stative) rezultat je mogao biti i drugačiji. Strijelac pobjedonosnog gola za Radnik Urije bio je Boris Šorga u 50. minuti meča. Novom pobjedom gosti su stigli na treću poziciju tabele i u narednom kolu će u direktnom duelu sa Omarskom odlučivati o tome koja od ove dvije ekipe će nastaviti borbu za titulu.

FK Gomjenica
Torbica Miloš, Stipić, Dragić Vedran, Tadić, Draganić, Savić, Đurkić, Torbica Vladan, Gvozden, Tomić(od 10. minuta Lazić), Došen(od 60. minuta Dragić Nebojša)
Trener-Radenko Stojić

FK Radnik Urije
Pejnović, Bundalo, Đuričić Miloš, Đuričić Bojan, Čavka, Drinić, Vlačina, Šorga(od 55. minuta Radivojac), Kušmić(od 55. minuta Babić), Kesić(od 75. minuta Stakić), Stanojčić
Trener-Stojan Janjetović

Stadion Gomjenice kod Celpaka
Gledalaca-50
Sudije-Nenad Mejakić-glavni, Milan Kovačević i Branko Šipka-pomoćnici
Delegat-Borislav Grahovac

Strijelci:
0:1 Šorga (50)

Žuti kartoni-Stakić(Radnik Urije)

Comments are closed.