Jaćimović junak Rudara – „Zaslužili smo sreću, a očekujem bolje partije“

Foto: Siniša Pašalić – RAS Srbija

Trener Boris Savić je pogodio sa izmjenama, jer su upravo Jaćimović i Ilija Danilović dobili šansu u nastavku.

Ognjen Jaćimović je sa dva gola u sudijskoj nadoknadi donio pobjedu Rudar Prijedoru u derbiju protiv Alfa Modriče (3:2).

– Drago mi je zbog golova, ali to je zasluga kompletnog tima. Nismo se predali nijednog momenta. Bilo je zaista dramatično u finišu, a nagrađeni smo za borbu osvajanjem tri boda. Očekivali smo težak meč, jer je Modriča mlada, poletna ekipa sa nekoliko sjajnih pojedinaca. Oni su prva ekipa koja je došla u Prijedor da se nadigrava i itekako su znali da nam zaprijete. Na vrijeme smo poveli i da smo nakon toga iskoristili svoje šanse meč bi išao drugim tokom. Ovako, oni su izjednačili, zatim i poveli i na kraju je bila prava drama koja se srećno završila po nas. Ali, sreću treba i zaslužiti – istakao je Jaćimović.

Čini se da ekipa Rudara igra pod velikim pritiskom, jer su proglašeni za najveće favorite.

– Sigurno je da ekipa može bolje. Jasno je da imamo pritisak jer nas svi vide kao favorita za titulu i plasman u Premijer ligu, ali mora se znati da je ovo nov tim. Takođe, trener je nov i treba nam vremena, ali očekujem da igramo sve bolje i da opravdamo tu ulogu. Kako vrijeme bude odmicalo sve više ćemo se naviknuti na taj pritisak, jer je primjetno da u pojedinim fazama igramo u grču i vjerujem da ćemo dolaziti ranije do pobjede nego što je to bilo protiv Modriče ili Sutjeske – dodao je Jaćimović.

Autor: Darko Dragičević – SrpskaInfo.com

Comments are closed.