Jankoviću stradali ukršteni ligamenti

Već u 20. minutu utakmice protiv Kozare iz Gradiške defanzivac Rudar Prijedora Emilko Janković je morao, zbog povrede, da napusti teren, pa je umjesto njega ušao nedovoljno oporavljeni Goran Kotaran, kome su doktori zabranili da igra, ali se na svoj rizik stavio na raspolaganje stručnom štabu.
Janković je u jednom duelu zaradio povredu ukrštenih ligamenata pa će dodatni pregledi ustanoviti stepen iste, odnosno koliko će morati da pauzira. On je poslije golmana Bojana Tripića i Adisa Stambolije treći prvotimac Prijedorčana koji je zaradio istu povredu i zbog nje je van stroja, a tu treba dodati i Budimira Despotovića za kojeg je takođe sezona završena poslije preloma noge u sudaru s banjalučkim Borcem.
– Nadam se da će sve biti u redu. Osjećam strašan bol, situacija nije nimalo ugodna. Nisam mogao da nastavim utakmicu s Kozarom jer sam dobio strašan udarac – rekao je Janković.
U stručnom štabu Rudar Prijedora se nadaju da će s Jankovićem biti sve u najboljem redu.
– U teškoj situaciji kada nam je svaki igrač dragocjen bio bi veliki hendikep da izgubimo i Emilka do kraja sezone. Vidjećemo šta će reći pregledi – istakao je trener Velimir Baja Stojnić.
Tekst – Sportlive.ba – Slavko Basara
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.