Kik boks klub Rudar Prijedor zapažen u Slavonskom Brodu-Resanoviću dvije zlatne medalje

Članovi Kik boks kluba „Rudar“ iz Prijedora imali su zapažen nastup na drugom Međunarodnom otvorenom prvenstvu Slavonskog Broda, u susjednoj Hrvatskoj, pod nazivom „Brod open 2012“.

Na turniru koji je okupio 18 klubova iz sedam zemalja, Austrije, Kanade, Srbije, Mađarske, Slovenije, BiH i Hrvatske, posebno se istakao Nikola Resanović, potvrdivši još jednom svoj veliki talenat među seniorima.

Osvojio je dvije zlatne medalje, pošto mu je pripalo prvo mjesto u disciplinama „ful-kontakt“ i „kik-lajt“ u kategoriji boraca do 81 kilogram težine. Srebrom se okitio senior Milan Došen (75 kg) osvojenim drugim mjestom u „ful-kontaktu“. Dva druga mjesta i srebrne medalje ostvario je i Jovica Kokot (60 kg.), u „ful-kontaktu“ u juniorskoj konkurenciji, te u „kik-lajtu“ u borbama sa seniorima.

„Možemo biti prezadoovoljni ostvarenim dometima, koji su ujedno i najbolja najava našeg, uvjereni smo, još masovnijeg i uspješnijeg učešća u Kupu Republike Srpske, koji će se održati 17. novembra u Prnjavoru. Podsjetiću da smo prije dvije godine ponijeli epitet najboljeg kluba, a prošle godine naši takmičari su osvojili tri zlatna odličja, pa ne sumnjam da ćemo se i ovaj put predstaviti u lijepom izdanju“, rekao je Gordan Zorić, trener u Kik boks klubu „Rudar“.
Tekst i foto – Kik boks klub „Rudar“ Prijedor, Nenad Đerić i GradPrijedor.com

Comments are closed.