Klub borilačkih sportova „Rudar“ Prijedor: Tomašu dva „zlata“ u Prnjavoru

Nastupajući protekle subote na dva takmičenja, članovi Kluba borilačkih sportova „Rudar“ iz Prijedora ostvarili su nove vrijedne domete i osvojili nove medalje.

Na trećem internacionalnom kik-boks kupu „Open Prnjavor 2012“ u pomenutom gradu, Mladen Tomaš osvojio je dva prva mjesta. U konkurenciji starijih kadeta pripalo mu je zlatno odličje u disciplini lajt-kontakt, dok je među juniorima trijumfovao u kik-lajtu.

Junior Aleksandar Burza bio je drugoplasirani u lou-kiku, a isti plasman imali su i stariji kadeti Aleksandar Vuković i Milan Madžar u lajt-kontaktu.

Istog dana, ali u večernjim časovima, u sportskoj dvorani „Borik“ u glavnom gradu Republike Srpske održana je kik-boks revija „Fight Night 4 – Banja Luka 2012“.

Stefan Miodragović je u seniorskoj borbi u kategoriji do 81 kg u lou-kiku, jednoglasnom odlukom sudija (3:0) doživio poraz od Gorana Vukovića („Vuk“ Laktaši), dok je junior Jovica Kokot (do 63 kg) poklekao u mnogo neizvjesnijem meču protiv Jelenka Osmanovića („Draženko Ninić“ Banjaluka).

O kvalitetu i neizvjesnosti borbe govori i podatak da je odluka sudija bila 2:1 za Osmanovića, ali po riječima trenera Prijedorčana Gordana Zorića i Marijana Pilipovića sama činjenica da su bili dio jednog velikog spektakla za njih, a i ovaj sportski kolektiv predstavlja veliku čast.
Tekst i foto – Nenad Đerić, GradPrijedor.com, KBS Rudar Prijedor

Comments are closed.